publicaties + recensies

> Heerlijk, Heerlijk is een van de Buitenfeest-koks in het themanummer 'Feest' van Seasons (2013). Lees hier het artikel.
> In Dichterbij, het ledenmagazine van de Rabobank, staat een uitgebreid artikel over Heerlijk, Heerlijk. Download hier de pdf.
> Lees hier een leuk interview met Heerlijk, Heerlijk in Hier!
> Het Leidsch Dagblad heeft een artikel geschreven over Heerlijk, Heerlijk in de bijlage VRIJ. (13 augustus 2010) Download hier de pdf van het artikel
> Het tijdschrift Van Streek beschrijft in de rubriek Uit de Buurt Heerlijk, Heerlijk als een van de verborgen verrassingen van het groene hart.... Download hier de pdf.
> lees meer over Heerlijk, Heerlijk in de Puur Leven feestservice van Seasons (januari 2010) Download hier de pdf van het artikel
> Hollandmania: 'Veel collega's noemden deze dag het leukste jaarlijkse uitje tot nu toe. Terwijl we zelden zo dicht bij huis zijn gebleven. We hebben genoten van het buiten zijn met heerlijk eten en drinken op fantastische plekken. Annet en Kiek hadden voor een uniek programma gezorgd.
Met de boot kwamen we aan in de Botenhuispolder. Na een wandeling met een natuurgids hebben we heerlijke lunchpakketten gemaakt die we tijdens een picknick hebben genuttigd. Daarvoor moesten we eerst een hilarische oversteek maken met een roeibootje als pontje. Onze avontuurlijke wandeling leidde verder langs een traditionele boerderij en een kaasmakerij. Slotstuk van de dag was het diner in de stal aan het Vennemeer. Goed eten en drinken, smaakvolle styling, perfecte organisatie en gezellige gastvrouwen! Het was een mooie dag.' Lean en Lydia - Lakenhal Leiden
> Lunch aan het water: 'Na een prachtige roeitocht vanuit Voorschoten over de Wijde Aa, de Braasem, de Ringvaart en de Kaag, hadden we wel behoefte aan wat rust en een goede hap. Wat een verrassing: Op een prachtig plekje bij een oude boerderij aan het Vennemeer was de groene loper voor ons uitgelegd, om de boten op de kant te kunnen trekken en van een prachtige stevige lunch te gaan genieten! Krachtige roeierssoep, lekker boerenbrood, mooie salade en heerlijk boerenlandsap. De tafel op hooibalen was gezellig gedekt en met veldboeketten versierd. Je begrijpt: we hebben er met volle teugen van genoten. Heerlijk, heerlijk! Zeer voldaan voeren we huiswaarts. Tot een volgende keer.' Marianne, namens de toercommissie R.V. Rijnland
> Symposium Trilemma: 'Niet alleen het eten, ook de aankleding van de ruimte krijgt tot in details de aandacht. En dat is wat wij erg waarderen: de betrokkenheid en aandacht die Annet en Kiek hebben voor alles wat zij afleveren. Aan alles wordt gedacht: van bloemen tot parkeergelegenheid, van zelfgemaakte taart tot zorgvuldig gekozen wijn. We kunnen het organiseren en het uitvoeren met gerust hart aan hen overlaten, in twee woorden: Heerlijk heerlijk!' Dine en John